OVER ONS

 

Wij ontwerpen en realiseren zowel residentiële als niet-residentiële projecten : van eengezinswoningen, meergezinswoningen tot handelszaken en industriebouw. Hierbij wordt steeds gestreefd naar hetzelfde resultaat: leefbare eenvoud. Een visie waar sinds de oprichting in 1994 trouw aan is gebleven.

leefbare
eenvoud

Eenvoud staat centraal in onze architectuur. Met een kritische blik kijken we naar een ruimte en haar functies. Een methodisch proces waarbij alle overbodige elementen worden geëlimineerd. Zo ontstaat een ontwerp dat herleid is tot de essentie. Een gebouw dat op een doordachte manier beantwoordt aan de behoeftes van de opdrachtgever.

totaal
concepten

Van de ruwbouw tot de inrichting: wij ontwerpen en realiseren totaalconcepten. Geen kant-en-klare oplossingen, maar architectuur op maat. Hierbij houden we rekening met zowel de vraag van de opdrachtgever als met alle randvoorwaarden. Het resultaat is een doordacht ontwerp dat tot in de kleinste details is uitgewerkt.

binnen- en
buitenruimte

Het uitzicht van een gebouw weerspiegelt de ruimtes binnenin. Wij verstoppen onze architectuur dan ook niet achter een uniforme gevel. De natuurlijke relatie tussen binnen- en buitenkant wordt juist bevestigd door een spel van volumes, openingen en natuurlijk licht. Zo vervallen de grenzen tussen binnen en buiten.

afwerking

Subtiele details die een ruimtelijk concept vervolledigen. Pure, duurzame materialen die de eigenheid van een gebouw versterken. Of het gebruik van kleur om een element te ondersteunen. Bij elk project streven wij naar perfectie: van het concept tot de afwerking.

samenwerking

Inzicht is de drijvende kracht achter een ontwerpproces. Wij gaan actief in dialoog met de opdrachtgever om tot de kern van een opdracht te komen. Voor de uitvoering doen wij beroep op een vast netwerk van professionals: van studiebureaus tot tuinarchitecten. Aannemers worden altijd gekozen in overleg met de bouwheer. Om een project te laten groeien is samenwerking dan ook essentieel.